ingyenes
webstatisztika
Kamagra Jelly | Kamagra Eladó

Kamagra Jelly

 

Kamagra Oral Jelly

 

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly a Kamagra potencianövelő termékcsalád egyik legeredményesebb tagja, amely az erektilisz diszfunkciót (merevedési zavart) hivatott kezelni, de már jóval nagyobb számban szedik erekciós gond nélküli férfiak is, mivel akárkinek javallott, aki nem szed nitrátot tartalmazó tablettát. Hasonlóképpen más potencianövelő gyógyszerekhez, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és végtelen gyorsasággal ér el eredményt. Kamagra Jelly az utóbbi idők legkapósabb potencianövelő terméke.

 

Kamagra Jelly előnyei:

–             Extra sebességű felszívódás és hatás

–             Merevedési zavarban szenvedő és nem érintett férfiaknak is ugyanúgy javasolt

–             Rendszeres napi szedés után történő abbahagyáskor sem jön létre erekciós probléma

–             Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe

–             Minden napra különböző íz a 7 darabos kiszerelésnek köszönhetően (One week pack)

 

Kamagra Jelly előnyeit nem győzik a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legfiatalabb és legszebb külső kinézető) termékére. A zselésített potenciajavító ténylegesen forradalmi, rosszabb esetben egészségre is káros silány minőségű utánzat

 

 

Kamagra Jelly ára

Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó kiszerelésben vásárolható meg, a csomag 7 különböző ízesítésű zselét tartalmaz. Kamagra Jelly ára kb. 1500,-Ft zacskónként, ettől mérsékeltebb áron megvehető termék gyanút kell, hogy ébresszen a vásárlóban. Az ennél lényegesen olcsóbb gyógyszerek nagy valószínűség szerint olcsó másolatok gyenge minőséggel, amelyek veszélyesek is lehetnek.  Az Ajanta Pharma 2010-es sajtóközleménye alapján a zacskónkénti előállítási ára 850-950 Ft-nak megfelelő pénzösszeg. Ha rájön a szállítás Indiából illetve a kereskedő online patika csekély haszna, akkor a kisebb mennyiség esetén 1500-2000 Ft, a nagyobb mennyiség esetén akár 1000 Ft-os ár is lehetséges. Az ennél kedvezőbb áron kínált készítmények valószínűleg utánzatok, és veszélyesek. Táblázatunkban webes gyógyszertárunk árai láthatók. A gyógyszerek megrendelhetőek a Rendelés menüpontnál.

 

 

 

Kamagra Jelly külső jellemzői

               Kamagra Jelly tasakonként csomagolva megvásárolható potenciafokozó szer. Mivel zselé, gyorsabban szívódik fel a szervezetben, ezért hihetetlenül hamar tudja kifejteni hatását. Kinézete egy téglalap alakú kis tasak, amelyben 5g folyékony gél található meg, amely 1 dózis 100 mg módosított szildenafil-citrátot tartalmaz. A tasakokon Kamagra Oral Jelly felirat olvasható, ezen felül fel van tüntetve még rajta a tételszám és a lejárati és gyártási idő is. Az „one week pack” csomag 7 különböző ízű tasakot rejt, amely tartalmaz egy-egy minden napra gyártott különféle ízesítésű Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alul és felül nem nyitható, hiszen egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van ellátva, amely nem engedi, hogy sérülés nélkül felbontsuk a dobozt.

 

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

               Kamagra Jelly 100mg potenciajavító készítményt ötletesen és marketing fogásként az egy heti csomag nevet adták készítményüknek, amely már sokkal több embernek kellett és nagyon gyorsan megugrottak az eladások. Változatos ízeivel Kamagra Jelly 100mg sokak kedvencévé vált nem csak potenciafokozó hatása miatt, hanem a használata közben a fokozott vérbőségnek köszönhető méretnövekedés miatt, amely persze csak a zselé hatásáig tartott mivel akkor sokkal nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste. Mindennapi használatra teljesen alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának.

               Kamagra Jelly forgalomba hozatala óta nagy növekedést mutat a hírneve és eladásai tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották a piacon való megjelenés dátuma szerint.

Így született meg a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ más-más íz kombinációban jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

1.           Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella

2.           Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom

3.           Kamagra Jelly: licsi, guava, karamell, málna, kivi, füge, zöldalma

4.           Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszbarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

 

Kamagra Jelly forgalmazója

               Kamagra Jelly forgalomba hozója az Indiában található Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely kifejlesztette a potencianövelő készítmények zselé változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mg kifejlesztését az indokolta, hogy az emberek keresték a számukra megfelelő potencianövelő gyógyszert mind színvonalban, mind árban, amely a legrövidebb idő alatt szívódott fel a spontán együttléthez. Mivel a zselé könnyen felszívódik a szervezetben, nem volt kérdéses, hogy a férfiak hamarosan rátalálnak az új kedvencükre. Kamagra Jelly a világ legdesignosabb és a világon a legtöbbet eladott potenciaerősítő gyógyszer. Ezen kívül az Ajanta Pharma vállalat minden évben előrukkol valami újdonsággal, amelyet a fogyasztók nagyon kedvelnek.

               Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. Központi területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma sok területen rendelkezik érdekeltséggel.

 

Kamagra Jelly 100mg nőknek

               Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára lett kifejlesztve, ezért nők elvileg nem használhatják. Nők nem vettek részt a gyógyszer tesztelésében, ezért nincs információnk arról, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ennek ellenére a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a nők is alkalmanként élnek Kamagra Jelly 100mg potencianövelő szer előnyeivel. A hatása nem lesz olyan, mint a férfiak esetében; a felmérések szerint minden második nőnek használ. Mivel a 100 mg egy férfi szervezetének egy alkalomra elégséges, a hölgyeknek sok lehet ez a dózis. Ilyen esetben fél adag alkalmazása is elég, figyelemmel kell lenni az ellenjavallatokra is. De a legjobb, ha nem szedi a gyógyszert nő, mivel a betegtájékoztató sem ajánlja ezt.

 

 

Kamagra Jelly 100mg rendelésre

Kamagra Jelly 100mg–ot weben lehet igényelni, ahol az internetes patikák online áruházai teszik lehetővé a beszerzést. A megrendelő 1-2 napon belül hozzájut a megrendelt termékhez, attól függően, hol lakik megrendelő és milyen módját választja a kézbesítésnek.

A kiszállítás diszkréten történik, nincs jelezve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is elősegítve a diszkréciót az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendeléséhez az űrlap kitöltése és néhány kattintás kell csak, és a szükséges visszaigazolás után tényleges rendeléssé válik, amelyet általában előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

 

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

               Nem csoda az emberek nagy része szeret információkat gyűjteni Kamagra Jelly 100 mg rendelését megelőzően. Meg akarja tudni, mennyi az igényeinek megfelelő dózis, esetleg más termék iránt is tudakozódik.

Kamagra Jelly 100mg potenciaerősítő után való kutakodás során az internetről lehet beszerezni a legrészletesebb információt a készítményről és el lehet dönteni, mennyire tetszik a márka. A vevők befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre leírják véleményüket. Kamagra Jelly szerrel kapcsolatban is érdekes tippekre lehet kapni és a kérdéseinkre is válaszokat kaphatunk a legtöbb fórumon.

„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevű szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb? A zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevű Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy láttam…

„A Kamagra elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.” 

Ezért beszerzés előtt ajánlatos körbenézni az internetes fórumokon.

 

Kamagra Jelly 100mg tárolása

               Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Minden külső behatástól védeni kell és amennyiben lehetséges, gyári csomagolásban javasolt tartani. Az egészségügyi előírásokat betartva tiszta körülmények között kell gyermek által nem elérhető helyen tartani maximum 30°C-on. A dobozon feltüntetett lejárati időt be kell tartani, a szavatosság lejárta után ne használja fel a terméket.

Kérdezze meg gyógyszerészét, amennyiben nem tudja, mit tegyen fel nem használt orvossággal. A gyógyszereket tilos kukába dobni. Másnak ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potenciajavító gyógyszerét, mivel egészségügyi komplikációkhoz vezethet!

A Kamagra Jelly a Kamagra potencianövelő termékcsalád egyik legeredményesebb tagja. Oldalunkon olvashat a Kamagra Jelly előnyeiről, áráról, jellemzőiről. Ne felejtse, vállalatunknál Kamagra eladó kedvező áron!